Dag lieve lezers,

Een aantal maanden terug kreeg ik van mijn vriend een zwangerschaps/borstvoedingskussen cadeau van Litollo via Bol.com. Zoals aangegeven in mijn laatste VLOG is zo’n kussen echt een aanrader om aan te schaffen tijdens je zwangerschap. Ik heb er al ontzettend veel geniet van gehad. In deze blogpost bespreek ik met jullie de voordelen van zo’n kussen en waar je deze kan aanschaffen.

Als je moeite hebt met slapen tijdens de zwangerschap (dat is bij mij zeker het geval!), dan biedt dit kussen een manier om veel comfortabeler te liggen. Je kan er je been overslagen plus je hoofd en buik worden goed ondersteund.

Een goede nachtrust, daar begint alles mee. Je staat opgewekter op en je hebt meer energie. Een gebrek aan energie is sowieso al iets waar je met je zwangerschap veel tegen aanloopt en wat erg frustrerend is, dus als je ’s nachts al in één keer kan doorslapen dan sta je toch al een stap verder.

Nog een fantastisch weetje: dit kussen stimuleert de foetus om de optimale geboortepositie aan te nemen, wat de bevalling korter en minder pijnlijk maakt.

Ook overdag, als je de kans hebt om een dutje te doen, dan biedt dit kussen een fantastische ondersteuning. Wij verhuizen het kussen vaak van de slaapkamer naar de zetel. Zelfs mijn vriend ploft er soms in terwijl hij aan het gamen is 😉

Het model dat wij besteld hebben is het Litollo Zwangerschapskussen XXL in fleece stof. Het is heerlijk zacht en warm om tegenaan te liggen. De afneembare hoes is super praktisch, want je kan deze gemakkelijk wassen op 30°C in de wasmachine. Daarom raad ik je zeker aan verschillende hoezen aan te schaffen.

Als de baby geboren is, kan dit kussen perfect gebruikt worden als borstvoedingskussen. Je kindje in de arm dragen kan namelijk zwaar beginnen worden en belastend zijn voor je schouders, een goede ondersteuning maakt dat je ontspannender borstvoeding kan geven. Een ontspannen mama betekent een ontspannen baby. De baby kan er ook in slapen want het kussen kan goed fungeren als babynest.

Dit kussen is tevens geschikt voor mensen met rugklachten.

Prijs: € 69,95

Wil jij ook graag zo’n zwangerschapskussen? Klik hier om de productpagina te bekijken op Bol.com en het te bestellen. Deze post is niet gesponsord. Wij hebben dit kussen zelf aangeschaft. Bedankt voor het lezen. Volg OVDD op verschillende kanalen om op de hoogte te blijven van allerlei nieuwigheden. Tot blogs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s