Dag lieve lezers,

Vandaag bespreek ik met jullie mijn ervaring met Primark kunstnagels. Ik kocht er onlangs 4 setjes kunstnagels in verschillende kleuren en wilde het eens uitproberen.

Voor de prijs moet je alleszins niet twijfelen. Een setje kunstnagels bij Primark kost gemiddeld 1,5 – 2 euro inclusief een tube lijm. Geen geld dus!

Mijn eerste probeersel draaide echter uit op een flop. Ik had geen ervaring met het aanbrengen van kunstnagels en hierdoor was het resultaat niet mijn beste creatie. Ik had gemorst met de lijm en alles begon te plakken. Ik had namelijk de lijm op de kunstnagel aangebracht en hierdoor liep het goedje er langs de nagelriemen weer uit…

Mijn tweede poging is veel beter uitgedraaid, zelfs bijna perfect! Ik bracht de lijm deze keer niet aan op de kunstnagel, maar op mijn eigen nagel. Ik wachtte enkele seconden alvorens de kunstnagel erop te leggen en hierdoor werd de lijm meteen werkzaam. Het resultaat was exact wat ik wilde: propere handen, geen lijmresten en mooie nagels in slechts enkele minuten.

Het beste van al: de nagels zijn duurzaam. Ik heb er twee keer mee afgewassen, mij dagelijks gedoucht en de haren gewassen, blikjes mee geopend, mee gepoetst en konijnenhokken mee verschoond. Met andere woorden: het overleeft je huishouden. Één nagel kwam iets losser maar die kon ik meteen weer stevig bevestigen met een beetje lijm. Ik heb ze 4 dagen aangehouden, maar moest ze jammer genoeg verwijderen omdat ik een dag moest werken nog en op mijn werk zijn kunstnagels niet toegestaan. De staat van de nagels was echter nog prima. Ik vermoed dat je tot 7 dagen met deze nagels kan volhouden. Niet slecht, toch?

French manicure is echt geschikt voor dagelijks. Bij Primark hebben ze een hele ruime keuze aan kleuren, formaten en effecten. Denk maar aan een mat of glanzend effect, of een ovale of vierkante vorm. Wat je ook verkiest, je vindt er veel mogelijkheden. De Glitter Bomb was eentje in promotie zelfs, daar betaalde ik amper een euro voor. Per doosje kan je toch rekenen op een 24 tot zelfs 36 nagels in alle mogelijke formaten.

Om de nagels te verwijderen en om de applicatie wat gemakkelijker te maken kocht ik bij Kruidvat enkele handige accessoires: geconcentreerde nagellakremover met acetone speciaal voor gelnagellak en kunstnagels, nagellijm met penseel en een nagelvijl. Dit was allemaal heel budgetvriendelijk.

De nagellakremover heb ik al kunnen testen mits ik de kunstnagels moest verwijderen. Je giet een beetje remover in een klein glaasje of kommetje en laat je vingertoppen erin weken voor enkele minuten. Je zal zien dat je kunstnagels en je lijm gaan loskomen. Zalig dat je niet hoeft te schrobben! Wat je wel best doet is achteraf je nagels nog goed proper maken en je handen verzorgen met een voedende handcrème om uitdroging tegen te gaan.

Conclusie

  • Tip: Breng de lijm aan op je eigen nagel, in een kleine hoeveelheid. Wacht enkele seconden alvorens de kunstnagel hierop te leggen. Ben je toch niet handig met een tube lijm, schaf dan een potje lijm aan met applicatieborstel bij Kruidvat.
  • De kunstnagels blijven lang tot 7 dagen en overleven je huishouden
  • Makkelijk bij te vijlen voor als je toch niet houdt van té lange nagels
  • Heel veel keuze in kleuren, effecten en vormen
  • Mooie nagels in slechts enkele minuten tijd
  • Eenvoudig te verwijderen met de Kruidvat geconcentreerde nagellakremover met acetone speciaal voor gelnagellak en kunstnagels

Ik ben alleszins al zeker fan! Ik kijk er al naar uit een nieuw setje aan te brengen van zodra mijn werkdagje erop zit.

Hebben jullie de kunstnagels van Primark al eens uitgeprobeerd? Laat gerust een reactie achter, ik ben benieuwd naar jullie ervaringen! Bedankt voor je bezoekje aan Outfit Van De Dag, vind je mijn content leuk aarzel dan niet je te abonneren op de nieuwsbrief of mij te volgen op sociale media. Ik heb ook een webshop gespecialiseerd in beauty producten, OVDD Make-up. Neem zeker een kijkje! Tot blogs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s